FAQ

Početna / FAQ

Često postavljana pitanja

NEUROASPIS® plp10 je dodatak ishrani zasnovan na potpuno orginalnoj i inovativnoj filozofiji pristupa tretiranju multipla skleroze (bolesti uzrokovane sa više uzročnika), a verovatno i drugih neizlečivih bolesti uzrokovanih sa više faktora. To je holistički pristup kroz sistemsku medicinu bez neželenih pojava, nasuprot mnogim drugim lekovima na tržištu za ove bolesti čiju upotrebu prate ozbiljne neželjene pojave.

U 20 ml NEUROASPIS® plp10 nalaze se sastojci najvišeg kvaliteta: OMEGA-3 masne kiseline (EPA:DHA); OMEGA-6 masne kiseline (GLA:LA); γ-Tokoferol (Vitamin E) (22mg (33 IU)); β-karoten (Vitamin A) (0.6 mg (1000 IU)).

NEUROASPIS® plp10 ne sadrži hemijske aditive bilo koje vrste. Aktivni sastojci potiču iz ulja biljaka i semena koje se uzgajaju na prirodan način i ubiru u optimalno vreme branja, kao i iz ulja riba koje su deo uobičajene ishrane. Ulja genetički modifikovanih biljaka i riba se ne koriste u pripremi ovog preparata. Preparat ne sadrži teške metale.

NEUROASPIS® plp10 se uzima jednom dnevno po 20ml ili kako preporučuje lekar i uvek u isto vreme. To je dodatak ishrani kome je potrebno 6 meseci da normalizuje fiziološke standarde ćelija, a treba da se koristi doživotno. Osobe do 18 godina starost i trudnice moraju da konsultuju doktora.

NEUROASPIS® plp10 sadrži dobro poznate i definisane prirodne (ne sintetske) sastojke koji se dugo preporučuju i koriste kao dodaci ishrani za održavanje telesnog i psihičkog zdravlja. Brojne naučne publikacije i nezavisna klinička ispitivanja širom sveta podupiru korišćenje NEUROASPIS® plp10’ kao prirodne alternative u blagotvornom delovanju na neurološki i kardiovaskularni sistem.

Ukoliko se poštuje preporučeno doziranje NEUROASPIS® plp10, preparat je potpuno bezbedan i nisu poznata neželjena delovanja .

NEUROASPIS® plp10 ne sadrži ni jedan poznati alergen. Ipak, nemoguće je predvideti da li je neka osoba alergična ili ne na neki od sastojak preparata.

Preporučuje se konsultacija sa lekarom. Ipak, preparat je OTC registrovan u EU i nije potrebno prepisivanje od strane lekara.

Ne postoje dokazi za bilo kakvo remećenje delovanja drugih lekova. Ipak, potrebno je konsultovati lekara pre uzimanja NEUROASPIS® plp10 u slučaju da pacijent uzima lekove za neke druge bolesti.

Preparat smanjuje učestalost relapsa bolesti ali najviše napredovanje hendikepa kod pacijenata. Može uzrokovati poboljšanje sluha, vida, pokretljivosti i smanjenje ukočenosti mišića.

Obično je potrebno 6 meseci ili više, iako postoje brojni slučajevi ranijeg uočavanja poboljšanja. Često, MS pacijenti javljaju poboljšanje simptoma nakon nekoliko nedelja ili nekoliko meseci. Ne treba zaboraviti da se bolest različito manifestuje kod različitih pacijenata.

Nisu poznati slučajevi predoziranja.

Da, svako ko želi prevenciju neuroloških i srčanih tegoba, kao i normalizaciju krvnog pritiska, holesterola i triglicerida, može koristiti preparat. Konsultovati lekara za način primene i doziranje.

Sastojci preparata blagotvorno deluju na neurološki i kardiovaskularni sistem i poremećaje vezane za njih.

NEUROASPIS® plp10 se proizvodi u Grčkoj pod strogom kontrolom i u skladu sa dobrom proizvođačkom praksom (GMP) proizvodnje.

Ukoliko vam ovi odgovori nisu bili od pomoći, pozovite +381 18 278877 ili nam pošaljite poruku.

Poruka