Neuroaspis

Početna / Neuroaspis

Dodatak ishrani koji ublažava simptome MS, smanjuje napredovanje hendikepa kod pacijenata, kao i učestalost relapsa bolesti. Napravljen od prirodnih sastojaka, bez alergena

NEUROASPIS® plp10 je patentirana kombinacija i posebno formulisan preparat, odnosno dodatak ishrani koji se koristi u medicinske svrhe kao podrška u tretmanu pacijenata sa multiplom sklerozom, kao i tretmanu drugih sličnih neurodegenerativnih obolenja.

Ovaj nutricioni (sadrži prirodna jedinjenja – biomolekule) preparat  za oralnu upotrebu sastavljen je od prirodnih ulja visokog kvaliteta i vitamina sa blagotvornim delovanjem na neurološke i kardiovaskularne smetnje. Preparat smanjuje učestalost relapsa bolesti, ali najviše napredovanje hendikepa kod pacijenata. Može uzrokovati poboljšanje sluha, vida, pokretljivosti i smanjenje ukočenosti mišića.

Dokazano je da sve masne kiseline sadržane u preparatu čine glavni gradivni molekul nervnih ćelija (neurona) i krvno-moždane barijere, sa značajnim učešćem u funkcionisanju imunog sistema i direktnim učešćem u hroničnim neurodegenerativnim poremećajima.

NEUROASPIS® plp10 SASTAV

Aktivni sastojci potiču iz ulja biljaka i semena koje se uzgajaju na prirodan način i ubiru u optimalno vreme branja, kao i iz ulja riba koje su deo uobičajene ishrane.  Preparat ne sadrži hemijske aditive bilo koje vrste.

Strukturirane Omega-3 masne kiseline (DHA/EPA) i Omega-6 masne kiseline (LA/GLA), β-karoten, vitamin E/gama-tokoferol

Prirodna ulja u sastavu NEUROASPIS® plp10 sadrže Omega-3 (EPA, DHA) i Omega-6 (GLA, LA) polinezasićene masne kiseline (PUFA), kao i u tragovima oleinsku kiselinu (mononezasićena masna kiselina – MUFA).

EPA (Eikosapentaenoična kiselina) i  DHA (Dokosaheksaenoična kiselina) su prirodni sastojci sa blagotvornim delovanjem na ljudsko zdravlje. Na primer, EPA i DHA doprinose normalnoj celebrarnoj i kardiovaskularnoj funkciji, pokazuju anti-inflamatorne efekte i pomažu u održavanju krvnog pritiska i normalnog nivoa triglicerida.

Slično EPA i DHA, GLA (γ-linolna kiselina) i LA (linolna kiselina) pokazuju značajno anti-inflamatorno delovanje. Pored toga, GLA i LA pomažu održavanje normalnog nivoa holesterola u sadejstvu sa oleinskom kiselinom (masna kiselina prisutna u preparatu).

Pored masnih kiselina, NEUROASPIS® plp10 sadrži vitamine, tj. mešavinu γ- i α-tokoferola (Vitamin E) i β-karoten (Vitamin A). Ovi sastojci su dodati zbog dokazanih antioksidativnih svojstava koji omogućavaju zaštitu ćelija od oksidativnog oštećenja i stresa.

NEUROASPIS® plp10 ne sadrži ni jedan poznati alergen. Ipak, nemoguće je predvideti da li je neka osoba alergična ili ne na neki od sastojak preparata.

PRIMENA

Preporučena doza: 20 ml jednom dnevno korišćenjem kalibrisane čašice iz pakovanja. Uzimati 30 minuta pre večere ili prema preporuci lekara uvek u isto vreme. Osobe do 18 godina starosti i trudnice: konsultovati lekara.

Ovaj preparat nije namenjen za sprečavanje, tretiranje ili izlečenje bolesti. Ukoliko se koriste drugi lekovi u tretmanu nekih bolesti, konsultovati lekara za upotrebu ovog preparata.

NEUROASPIS® plp10 je proizvod nastao nakon više od 10 godina istraživačkog i kliničkog razvoja. Po prvi put se primenjuje holistički metod tretiranja ove hronične bolesti.

Klinička studija koja potvrđuje pozitivna svojstva preparata, prihvaćena je i objavljena u najprestižnoj i svetski renomiranoj naučnoj literaturi, British Medical Journal (open edition) nakon nezavisne recenzije svetskih naučnika sa dugogodišnjim iskustvom i međunarodnim priznanjem u tretiranju MS. Preparat je registrovan kao svetski i USA patent i nalazi se na velikom broju tržišta širom sveta.

NEUROASPIS® plp10 je registrovan Svetskim i USA patentom i označen je Trade Marked Globally.
SVETSKI PATENT (WO2012131493) – SASTAV ZA TRETIRANJE NEUROLOŠKIH POREMEĆAJA.

Za srpsko tržište preparat NEUROASPIS® plp10 je registrovan i upisan u bazu podataka Ministarstva zdravlja (br. 10005/2016 od 26.12.2016. god.) kao dodatak ishrani.

PORUČIVANJE

Prema kliničkim istraživanjima NEUROASPIS® plp10 je potrebno koristiti u kontinuitetu šest meseci (12 boca) kako bi pokazalo maksimalno delovanje.

Proizvodjač i nosilac komercijalnih prava: Aniva International S.A.

Za više informacija posetite www.neuroaspis.com

KONTAKT

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezano za preparat, ne oklevajte da pozovete i informišete se.

Pretplati se

Ukoliko želite da ostanete u toku sa dešavanjima vezano za preparate Aniva Pharma Srbije,
kao i o trenutnim akcijama, ostavite Vašu email adresu.

We keep your data private and share your data only with third parties that make this service possible. Read our Privacy Policy.