Politika privatnosti

Početna / Politika privatnosti

 

Uslovi korišćenja i politika sajta

Kompanija Aniva Pharma d.o.o je kreirala sajt na sledećoj URL adresi aniva-pharma.rs (“Website”), sa ciljem pružanja informacija posetiocima odnosno korisnicima. Uslovi korišćenja i politika sajta se primenjuju tokom korišćenja web sajta i objašnjavaju koja se vrsta ličnih podataka posetilaca i korisnika internet sajta čuva i kako Aniva Pharma d.o.o upravlja istim i na koji se način čuva privatnost korisnika. Svaki korisnik koji posećuje i koristi usluge web sajta se smatra saglasnim i prihvata sve uslove koji su ovde naznačeni, bez izuzetaka.Ukoliko se korisnik ne slaže sa svim uslovima, tada može i na svoju odgovornost prekinuti posetu, odnosno korišćenje internet prezentacije.

Izmena uslova

Postojeći uslovi mogu podleći promenama svakog trenutka tako da može doći do ažuriranja postojećeg sadržaja na našem sajtu.Od korisnika se očekuje da često proverava stranicu Uslovi korišćenja i politika sajta, imajući u vidu da je svaka promena važeća od momenta objavljivanja. Daljim korišćenjem sajta se smatra da ste sa izvršenim promenama saglasni.

Autorska prava i pravo industrijalne svojine

Stranica, njen sadržaj, uređivanje, koncepcija i dizajn web sajta predstavljaju vlasništvo Aniva Pharma d.o.o i zaštićeni su važećim zakonskim odredbama. Strogo je zabranjeno neovlašćeno reprodukovanje i umnožavanje postojećeg sadržaja na sajtu.

Lični podaci

Aniva Pharma d.o.o u skladu sa zakonskim propisima štiti privatnost svakog korisnika.Prikupljanje ličnih podataka se uvek odvija uz vašu saglasnost i zbog toga kada birate da otkrijete Vaše lične podatke prihvatate i održavanje istih.

Za vreme korišćenja naše internet stranice možete da ostavite svoje lične podatke:

  • Ime i prezime
  • E-mail
  • Starosna grupa
  • Pol

Aniva Pharma d.o.o ima prava da sakuplja, čuva i obrađuje lične podatke korisnika/posetilaca postojećeg sajta koji pomoću određene forme komunikacije postavljaju pitanja iz sledećih razloga: (a) Da bismo odgovorili na Vaša pitanja/zahteve za dodatne informacije; (b) Da bi Vam bile dostupne informacije koje ste posebno tražili ili u interne svrhe, kako bismo bolje razumeli kako da poboljšamo stranicu, proizvode i našu uslugu; and (c) Vaši podaci će biti sačuvani u svrhu statističke obrade posete internet prezentacije ili naknadnog informisanja o novostima i promeni sadržaja.

Pomenute podatke korisnik ostavlja potpuno dobrovoljno čime daje saglasnost da se oni koriste.

Prava posetioca/ korisnika

Uskladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti vaša prava su:

  • Pristupa i obaveštenja: Imate pravo da dobijete informacije o tome koje podatke smo sačuvali i sa kojim ciljem;
  • Ispravke Imate pravo da nam tražite da ispravimo netačne podatke;
  • Imate pravo da zatražite da obrišemo vaše podatke ukoliko više nisu potrebni ili ukoliko proces koji se nad njima vrši nije u skladu sa trenutnim zakonom;
  • Ograničenja i protivljenja obradi podataka: Imate pravo da nam tražite da ograničimo ili isključimo obradu Vaših ličnih podataka ukoliko sumnjate u tačnost podataka, ukoliko sumnjate da ih koristimo protivzakonito ili ako ne želite da Vam stižu poruke o proizvodima i našim uslugama;
  • Možete da zatražite da vam u čitljivoj elektronskoj formi pošaljemo vaše lične podatke koje čuvamo, i to u roku od 24h;
  • Možete zahtevati da odluke zasnovane na automatskoj obradi koje se odnose na vas ili značajno utiču na vas. Odluke donete na osnovu vaših ličnih podataka napravljene od strane čoveka ili mašine.

Ako imate neku nedoumicu ili ako želite da ostvarite neka od ovih prava, molimo Vas da nas kontaktirate:

Mere zaštite

Veb sajt koristi potrebne mere sigurnosti i zaštite ličnih podataka koje su predviđene zakonom. Sigurnosne procedure koje koristimo redovno se unapređuju u skladu sa tehnološkim napretkom. Pored toga što odgovorno koristimo potrebne mere zaštite vaših ličnih podataka, ne možemo da Vam garantujemo njihovu bezbednost od treće strane. Zbog toga korisnici, odnosno posetioci, sajta prihvataju mogućnost da mi nismo odgovorni probijanja zaštita, ukoliko do toga nije došlo našim nemarom.

Cookies

Većina pretraživača sada prepoznaje kada se nudi kolačić (vidi definiciju ispod) i dozvoljava Vam da ga odbijete ili prihvatite. Ako niste sigurni da li Vaš pregledač ima ovu mogućnost, obratite se proizvodjaču softvera, službi za pomoć u tehnologiji vaše kompanije ili dobavljaču Internet usluga. Imate mogućnost da prihvatite ili odbijete kolačiće tako što ćete izmeniti postavke u pregledaču. Medjutim, možda nećete moći da koristite sve usluge našeg sajta ako su kolačići onemogućeni. Koristeći ovaj sajt, slažete se da možemo da stavimo kolačiće na vaš računar/uredjaj za navedene svrhe.

Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se postavljaju na vaš računar od strane veb sajtova koje posećujete. Oni se široko koriste kako bi veb stranice radile, ili radile efikasnije, kao i da bi pružile informacije vlasnicima sajta. Korišćenje kolačića je sada standardno za većinu veb stranica. Ukoliko ne želite da koristite kolačiće, možete da upravljate njima i kontrolišete ih preko pretraživača, uključujući i uklanjanje kolačića tako što ćete ih izbrisati iz “istorije pretraživača” kada napustite stranicu.

Više o kolačićima možete pročitati na https://aniva-pharma.rs/politika-kolacica/

Zloupotreba

Korišćenjem internet stranice ste saglasni da ćete je koristiti samo u ispravne svrhe i u skladu sa postojećim uslovima i da nećete zloupotrebljavati postojeće funkcionisanje sajta. Posetilac/korisnik istog snosi odgovornost za bilo koju štetu koju izazove njegovim nezakonitim korišćenjem.

Zakon i nadležnost

Sva pitanja koja se odnose na ovaj vebsajt i ove Uslove korišćenja – Politike privatnosti i bilo koji spor ili potraživanje koji iz njih proizilaze ili su u vezi s tim, biće regulisani i tumačeni u skladu sa unutrašnjim zakonima Grčke i biće pod nadležnošću suda u Atini.

Ostalo

Ako se bilo koja odredba ovog Ugovora smatra nezakonitom, nevažećom ili neprovedivom, onda će se takva odredba odvojiti bez uticaja na izvršnost svih preostalih odredbi.