Terapeutske oblasti

Početna / Terapeutske oblasti

Terapeutske oblasti

Naš cilj je da pomognemo u patološkim stanjima koja utiču na milione ljudi, kao i onima koji pate od retkih vrsta bolesti.

Ojačavamo naše naučno jezgro, razvijajući nova partnerstva sa vrhunskom naukom u oblasti biohemijskih i funkcionalnih dijetetskih suplemenata. Efikasno ulažemo u terapijska područja i prepoznajemo inovativne naučne i poslovne prilike, verujući da možemo ponuditi najveću vrednost za naše partnere, medicinsku zajednicu i prvenstveno za pacijente.

Težeći tom cilju, naš naučno istraživački tim sa saradnicima, strastvenom predanošću razvija proizvode koji se fokusiraju na potrebe pacijenata kod obolenja kao što su dijabetes, neurodegenerativna i cerebrovaskularna obolenja, posebno multipla skleroza i Parkinsonova bolest kao i bolesti oka.

Naš fokus su sledeća terapijska područja:

  • Neurologija – neurodegenerativna obolenja
  • Oftalmologija
  • Endokrinologija
  • Gastroenterologija

Strategija naše kompanije je da se razvijemo u pouzdanog partnera u navedenim terapijskim područjima, pružajući (nudeći) proizvode, koji potvrdjeno kliničkim studijama i naučnim dokazima mogu da odgovore potrebama i značajno utiču na negu, poboljšanje kvaliteta života i dobrobit pacijenata.